Известие

Collapse
No announcement yet.

Ниво на маслото на 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
    Ами в секцията ENGINE OILS нещо TUTELA-та липсва
    Е тука го има

Общи приказки
    http://www.vantotrade.bg/index.php?T...&x10000_ID=158

а тука и накои видове
    http://www.vantotrade.bg/index.php?T...21&lang_sel=en
    Last edited by fred; d.m.y г., 16:29.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Алфата не е Ауди, и лексъса не яде масло, и повечето други коли е яфът, да но алфата си хапва, аз мисля че така е замислена, а колко точно хапва вече май зависи от карането. От долна до горна точка е около 1 л, ако за 1800 км си изгрил 0.5 л мисля че си песен, няма какво да се тревожиш.
      А за това под колата да не е конденз от климатика, той при алфата не би трябвало да е точно там отдолу ама ..... При мен разхода е 1 л/2000 но само с тутела имола, със селения е почти двойно, а с един мобил беше кажи речи 1:1 с бензина Аз си я карам вече само с тутела и съм доволен. С селенията и друго ми правеше впечатление, като дръпна щеката от картера редовно миришеше на прегоряло масло, с тутелата не се получава така в каквито и обороти да е карам. Иначе всеки казва че селения е по добре но ... аз имам други наблюдения специално за моята каруца.

Comment

Първоначално публикувано от ToHu Покажи съобщение
        Алфата не е Ауди, и лексъса не яде масло, и повечето други коли е яфът, да но алфата си хапва, аз мисля че така е замислена, а колко точно хапва вече май зависи от карането. От долна до горна точка е около 1 л, ако за 1800 км си изгрил 0.5 л мисля че си песен, няма какво да се тревожиш.
        А за това под колата да не е конденз от климатика, той при алфата не би трябвало да е точно там отдолу ама ..... При мен разхода е 1 л/2000 но само с тутела имола, със селения е почти двойно, а с един мобил беше кажи речи 1:1 с бензина Аз си я карам вече само с тутела и съм доволен. С селенията и друго ми правеше впечатление, като дръпна щеката от картера редовно миришеше на прегоряло масло, с тутелата не се получава така в каквито и обороти да е карам. Иначе всеки казва че селения е по добре но ... аз имам други наблюдения специално за моята каруца.
        Явно имаш проблем,не може да гори толкова масло.От смяна до смяна не доливам грам.
        0888515205

Comment

Аз до сега съм минал 5000 км от как съм сменил масло и не ми е го бутнала. Седи си на максимума. Със Селения 20к за Алфа Ромео съм.
          Last edited by oem; d.m.y г., 08:50.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

за 6000 км.съм долял 0.5 л.,като маслото е селения 20к.
            Alfa Mito 1.4
            156 2.0 155 ex
            156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Working...
            X